Inna - WoW

Ma tot gandeam daca are sens sa scriu cateva cuvinte, sau sa pun doar un link, asa cum fac de cele mai multe ori. Se pare ca decizia mea e usor de observat :)

Acum cateva ore s-a lansat primul videoclip important regizat de mine. Am lucrat langa niste oameni dragi, care au avut incredere in mine. Profesionisti care m-au facut sa ma simt confortabil in preajma lor. In urma cu 2 ani speram sa ii cunosc. Acum 1 an le strangeam mana, iar acum muncesc cot la cot cu ei...aici! Da, stiu, sunt norocos!
Sunt fericit ca am ocazia sa va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat si care mi-ati fost aprope.
Va multumesc si va imbratisez pe toti!
PS:...lucram la un nou proiect nebun ;)


4 Response to "Inna - WoW"

gravatar
Federova Says:

Felicitari Eduard!
Am vazut videoclipul acum cateva zile si desi am observat multa munca nu mi-a placut, parca prea copilaresc. Nu e deloc genul meu dar nu asta conteaza, sunt convinsa ca va avea succes...

gravatar
Federova Says:

Imi aminteste de Aqua de acum 1000 de ani :P.

gravatar
Ady Says:

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com