Making of - Inna



In sfarsit! Asteapta materialul acestui making of de aproape un an. Este prima incercare de a deschide Adobe Premierul si nici pe departe o incercare reusita :)
Este una dintre sedintele foto cele mai controversate, dar probabil si cu cel mai mare impact. Material preluat, dupa aparitia din FHM Romania, intr-un numar considerabil de tari.
A fost prima sedinta facuta dupa sufletul meu. Si aici ma refer la amploarea productiei, a oamenilor implicati si nu in ultimul rand al luminii continue pe care o iubesc !

Making of Inna - pr0n from obosila on Vimeo.



Cadrele se gasesc pe site, iar de astazi, in sfarsit, reusim sa dam drumul si making of-ului.
Creditele acestei sedinte foto pot fi urmarite la sfarsit, pe generic, dar permiteti-mi sa ii amintesc si aici. Sunt oamenii fara de care nu se poate :)

Styling: Maria Andrei
Make up: Andra Manea
Hair: Cami Negrea
Asistenti:Vlad Vasilescu, Darius Onica

7 Response to "Making of - Inna"

gravatar
Mihaela Bittard Says:

Pozele sunt superbe, ideea geniala, sper sa poti sa realizezi cat mai multe dintre ideile pe care le ai, tot ce faci e original si aparte... Felicitari si echipei tale, se vede ca puneti multa pasiune in ceea ce faceti!

gravatar
Anonim Says:

Inna is a unique artist. She is unrivalled. Her positive energy beauty and musical talent is breathtaking. She is world class and will be a worldwide household name. it is such a pleasure to listen to her and her photographs are stunning.

gravatar
Anonim Says:

tinere e cel mai tare !!!!!!!!

gravatar
octa26 Says:

super taree inna rocks

gravatar
Unknown Says:

Bre... esti primul care il vad ca foloseste lumina continua...fotografiile sunt calde si lumina continua e rece... ai modificat-o cu lightroom coane?
Cand vin in tara tot iti fac o vizita.... daca nu te deranjez.
Fii atent.... o sa fac un reportaj cu zona unde sunt eu acum , aici s-au facut filmele western ale anilor 60-70 , orasele inca mai sunt (e un fel de parc turistic) , filmul "Pentru un pumn de dolari " , si inca cateva filme cunoscute ... aici e zona desertica a Europei. Un link http://www.ayuntamientodetabernas.es/Tabernas/Turismo/Poblados-del-oeste.html

gravatar
Unknown Says:

Poate vii tu paci , coane sa te vad si sa te strang la maini... hahaha. Esti bun , si mult noroc....

gravatar
Anonim Says:

sa mor eu dc am observat capul de porc :))