"Lasa-te sedus de premiile Mol"





Client: Mol
Agentie: Adviser

Cadrul original pe site.

Palalila Tour

~15 zile
~2900 Km
~50 muscaturi de tantari, paianjeni, muste si alte lighioane
~...(a se introduce un nr cu 2 zerouri) beri lichidate

Cam asa s-ar reduce pe scurt vacanta ce tocmai s-a terminat. O vacanta ce s-a vrut (si s-a si reusit in mare masura) un semi tur al tarii. Vazut mult si frumos. Locuri in care nu am calcat si nu stiu daca voi mai ajunge prea curand.Facut poze, probabil mult mai putine si mai pe fuga decat mi-as fi dorit. Dar , sincer, nici nu mi-a prea ars. Abia asteptam seara sa ne campam, sa facem focul si sa inceapa spritul.

Plecati pe 6 iunie din Bucuresti in formula de 10: Gigi+Laura, Bodi+Silvia, Tiganu+Lumi, Radul+Alina, Ana+Je.
Ramasi peste noapte langa Bicaz, intr-o poienita gasita in ultimul moment, cand soarele tocmai se pregatea sa apuna.





Plecat apoi dis de dmineata direct spre Maramures. Oprit la Sieu, langa raul Botiza, in batatura lui Toader Bocrita.





Cu forte proaspete (si cativa litri de horinca de "poama dulce ce nu se desprinde de sambure"^^) am luat-o catre Sapanta, ca apoi sa coboram spre Baia Mare unde am si zabovit doua zile pe malul lacului Firiza.





Urmatoarea destinatie (si cea mai asteptata de mine), Clujul. Ni s-au alaturat inca 8 prieteni, Cosmin+Cristina, Cornel+Raluca, Piticu+Iuli si Razvan+Irina.Gasit loc de la ~20 km de Cluj , pe malul lacului Tarnita. Dar, ghinion. In acea noapte, mare rupere de nori si ne treziram inconjurati de balti uriase. Uite asa s-a dus si mult-asteptata mea vizita in Cluj inpreuna cu spritul aranjat in prealabil cu Lori.(Imi pare rau bre, promit sa ajung in curand si o facem lata ;))



Urmatoarea oprire, Arieseni. Cautat pensiuni de data aceasta din cauza vremii capricioase. Ramas 2 nopti si vizitat cam tot ce se putea prin zona (mai putin Pestera Scarisoara).



Asa... si uite cum ajungem noi pe langa Targu Jiu. Si anume in Cheile Sohodorului, loc in care am ramas 2 nopti. Dar, 6 dintre noi tre` sa se intoarca acasa, asa ca ramanem 10, doar pentru 1 zi, pentru ca aparu in zare Staru.



Dupa o scurta escala la Baile Herculane, unde ne-am inmuiat pieile in ape sulfuroase si masaje (^^), am ajuns la Dunare. Mai exact la Eselnita, intre Orsova Si golful Mraconia. Aici am zabovit vreo 4 nopti. S-a facut baie, plimbari prin Turnu-Severin si nu in ultimul rand, cea mai placuta experienta din aceasta vacanta, o plimbare cu barca prin Cazane. Super experienta! Am vizitat 2 grote si am facut o mare baie intr-un loc unde Dunarea are ~100m adancime. Si toate astea avand ca fundal sonor ceva muzichie aleasa pe spranceana. Ce mai, palalilaaa!







Si ca sa fie treaba treaba, uite cum sambata plecam de la Dunare la munte. Si anume la Moieciu-Bran pentru a sarbatori ziua de nastere a doi prieteni dragi, Cornel si Razvan.



Ma gandeam la inceput sa scriu mult mai mult, dar cum vorbele nu imi sunt prietene, m-am pierdut pe parcurs si uite asa am facut o palalila din care nu cred ca va intelege cineva mare lucru.

Pam-pam!

Palalila from obosila on Vimeo.