Noi, cei din linia intai Vs Ultimu` cartus

In urma cu aporximativ 1 luna, cautand nu stiu ce pe net, mi-au sarit ochii pe un articol depsre airsoft. L-am rasfoit la repezela, nefiindu-mi teama cat de putin ca ma poate prinde microbul. Neavand ce face , am zis sa vad exact si cum se joaca. Asa am inceput niste cautari pe youtube. Cautari care au ajuns sa se intinda la inceput la ~4 ore, iar a doua zi ocupandumi-o in intregime. A urmat o saptamana de sapaturi, ce mai , microbul era luat. Problema era acum la ce arma sa ma opresc. Dupa alte zile de sapaturi si indoieli intre un sniper si ceva de asalt, m-am hotarat la ultima varianta.
A urmat prima duminica la joc. Bai frate...a fost GENIAL! Mi-au venit in minte toate jocurile copilariei, toate razboaile cu cornete patrecute in spatelei casei, pe poiana din Sinaia. Care, din cauza cornetelor noastre, la sfarsitul vacantei de vara arata de parca tocmai daduse ninsoarea. Ce mai, as fi jucat 2 zile fara sa fi avut nevoie de mancare, apa, sau somn. Abia asteptam duminica urmatoare :) De fapt si singurul regret fiind datorat frecventei acestor meciuri, care, din ce cunosc eu, au loc doar duminica.
Asa ca m-am hotarat sa va arat si voua cateva imigini, ca poate cine stie, va prinde si pe voi microbu` si ne vedem duminicile sa ne tragem niscaiva bile pe spinare ;)
Momentan doar un "teaser" al unei posibile viitoare serii, la care am inceput sa ma gandesc destul de serios. Probabil ceva de genu` "Airsoft babes" sau "Babes with guns". Sau si mai bine, poate ma puteti ajuta voi cu idee de titlu`.

Pana cand voi urca restul pozelor pe site (sper cat ma curand), va las in compania frumoasei Sascha.


Making of Alexandra Ungureanu & Crush

Dupa o scurta pauza , revin astazi cu un nou Making of :) De data asta ii avem ca personaje principale pe Alexandra Ungureanu & Crush. Prima parte a sedintei foto a avut loc pe blocul "Kiss FM", iar partea a 2-a intr-un loc de joaca pentru copii.
Urmeaza lista celor care au contribuit la finalizarea acestei sedinte foto si carora le si multumesc pentru ajutor.


Make up - Andra Manea
Styling - Alexandra-Luminita Faurescu
Buzz PR - Simona Ionascu (care a facut si poze pentru making of:))
Sublime - Cristi Beiu (impresariat/management)
Asistenti - "Cretu" si Robi (care bineinteles a facut si poze pentru making of ;))
Locatie - Boom Boom Land

Pozele vor fi urcate in curand si pe site.


alex&crush from obosila on Vimeo.